Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Επίσκεψη χορευτικών Συγκροτημάτων Αυστρίας και Λυκείου Ελληνίδων Καρπάθου




Το Παραδοσιακό Συγκρότημα από το Κέμς της Αυστρίας «Wagram ob der traisen» σε συνεργασία με το Λύκειο Ελληνίδων της Καρπάθου βρέθηκε στην Κάσο , την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008, προκειμένου να χορέψουν και να τραγουδήσουν χορούς και σκοπούς του τόπου τους, αψηφώντας την ταλαιπωρία του ταξιδιού με άφιξή τους στις 6 το απόγευμα και αναχώρηση το ίδιο βράδυ στις 1 μ.μ .

Με την άφιξή τους, ομάδα του Πολιτιστικού Οργανισμού και την αγγλόφωνη ξενάγηση της Μαρίας Αλιμπέρτη πραγματοποίησε μία μικρή περιήγηση
σε τουριστικά σημεία του νησιού.

Στο κατάμεστο Κέντρο Νεότητας, τίμησαν με την παρουσία τους ο ΄Επαρχος Καρπάθου-Κάσου κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος , ο Δήμαρχος Κάσου κ. Δημήτριος Ερωτόκριτος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Μονδάνος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νικήτας Βρεττός, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, εκπαιδευτικοί
και κάτοικοι του νησιού.

Η βραδιά οργανώθηκε υπό την αιγίδα της Επιτροπής Πολιτισμού της Καρπάθου και με την αρωγή του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κάσου.

Η βραδιά έκλεισε με το Χορευτικό Συγκρότημα των νέων της Κάσου με το οποίο είχε την καλοσύνη να ασχοληθεί ο Ιωάννης Πέπης τον οποίο και ευχαριστούμε και με παραδοσιακό δείπνο που προσέφερε ο Δήμος Κάσου.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους στην επιτυχία της βραδιάς την Μαρία Αλιμπέρτη την Ελένη Νασιοπούλου και τα μέλη του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Κάσου.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Κάσου

Δεν υπάρχουν σχόλια: