Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Συναυλία Μάριου Φραγκούλη και Στέλιου Διονυσίου στο λιμανάκι της μπούκας (16/8/2008)




Αυτό είναι το έκτο καλοκαίρι που ο συμπατριώτης μας Τενόρος Μάριος Φραγκούλης πιστός στο ραντεβού του, μας χάρισε μοναδικές στιγμές ξεδιπλώνοντας την μαγεία της τέχνης του, όπως άλλωστε κάνει σε κάθε του εμφάνιση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Ο Μάριος ως φιλόξενος Κασιώτης , φιλοξένησε για πρώτη φορά τον πατριώτη μας (από την σύζυγό του) Τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου, ένα όνομα βαρύ, αφού παραπέμπει σε μία ιδιαίτερη πολιτιστική κληρονομιά που του άφησε ο πατέρας του αείμνηστος Στράτος
Επίσης για τρίτη χρονιά συμμετείχε ο σπουδαίος καλλιτέχνης της νεώτερης γενιάς Γιώργος Περής, και όπως πάντα στο πιάνο ο μόνιμος συνεργάτης του και φίλος της Κάσου Θοδωρής Οικονόμου.
Η Συναυλία πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας Α.Ε., της Teo Chipping Corporation, του Επαρχείου Καρπάθου-Κάσου, της Συνεταιριστικής Τραπέζης Δωδεκαννήσου, της ΛΑΝΕ, της Κας Ε. Ανδριανοπούλου , του Δ. Παπαλεξόπουλου και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κάσου.
Την Συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, ο Ιάπωνος Πρέσβυς κ. Τακανούρι Κιταμούρα, ο ΄Επαρχος Καρπάθου –Κάσου κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος, η τέως Νομάρχης Πειραιά συμπατριώτισσά μας κ. Μαίρη Σορώτου-Τσανάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: